Rahoitusyhtiö omistaa autot ja vuokraa ne asiakkaalle, asiakas huolehtii autojen ylläpidosta itse. Edullisin leasingtuote.

Rahoitusleasing

Rahoitusleasing – Joustava rahoitusmuoto, ei sisällä huoltoja.

Rahoitusyhtiö omistaa autot ja vuokraa ne asiakkaalle, asiakas huolehtii autojen ylläpidosta. Koska vuokra sisältää vain arvonaleneman ja rahoituskulut, on se edullisempi suhteessa muihin leasingtuotteisiin.  Sopimukseen voi ostaa huolenpitosopimuksen, jolla poistat auton ylläpitokuluriskin.

Leasingin kiinteät kuukausivuokrat ovat kulueriä kirjanpidossa vähentäen tuloslaskelman tulosta ja siten myös yrityksen maksamaa yhteisöveroa. Vuokran sisältämän arvonlisäveron yritys voi vähentää, mikäli auto on arvonlisäverollisessa käytössä.

Suositellaan yrityksille jotka haluavat pitää autot taseen ulkopuolella ja/tai joiden on mahdoton ennustaa autojen käyttöastetta etukäteen.

Vastuu auton jäännös- eli jälleenmyyntiarvosta jää asiakkaalle. Auton voi joko vaihtaa uuteen tai myydä kohde eteenpäin. Auton myyntiä ei kuitenkaan tarvitse hoitaa itse, vaan leasingkauden päättyessä Lease Com etsii tarvittaessa autolle ostajan parhaaseen mahdolliseen hintaan. Jälleenmyyntipartnerinamme toimivat Suomen suurimmat autoliikeketjut. Mikäli auton myyntihinta on suurempi kuin auton laskennallinen jäännösarvo, yritys saa ”myyntivoiton” verran palautusta. Jos myyntihinta on alhaisempi kuin autolle laskettu jäännösarvo, yritys maksamaa erotuksen lisävuokrina.

Muut rahoitusleasing edut:

  1. Ilman kilometrirajoitusta
  2. Kiinteä vuokra
  3. Ensimmäinen vuokra isompi
Lue lisää

Myynti ja takaisinvuokraus on ratkaisu yritykselle, jolla on jo olemassa kalusto, mutta halu keventää tasetta tai vapauttaa ajoneuvoihin sidottua pääomaa liiketoiminnan käyttöön.

Myynti ja takaisinvuokraus

 

 

Myynti ja takaisinvuokraus – Sale and leaseback

Lease Com ostaa yrityksen olemassa olevat autot ja liisaa ne takaisin yritykselle. Näin yrityksen tase kevenee ja ajoneuvoihin sidottu pääoma saadaan vapautettua muuhun liiketoimintaan.

Lue lisää

Tarkoittaa kauppatapaa, jossa kauppahinta maksetaan myyjälle ennalta sovituissa erissä ja ostaja saa tyypillisesti kaupan kohteen haltuunsa maksettuaan käsirahan.

Osamaksu

Olemme räätälöineet huoltokumppanimme Raskoneen kanssa merkille kuin merkille kattavat huoltosopimukset, joiden avulla on helppoa ja kätevää jakaa hyötyajoneuvosi määräaikaishuoltojen kustannukset tasaeriin leasingsopimuksesi mukaan.

Huoltopaketit

Huoltopaketit

Mukaan voit liittää tarvittavia lisäpalveluita kuten auton nouto- ja palautuspalvelun, renkaat ja renkaiden kausivaihdot jne. Huoltosopimuksella huollatat autosi missä tahansa Raskoneen 18 paikkakunnan ammattilaishuollossa.
Edut:

• Huoleton tasaeriin jaettu huoltosopimus
• Yksilöitävyys lisäpalveluiden kautta
• Raskoneen korjaamot ovat auki vähintään 07:30-22:00.
• 24/7 päivystys.
• Raskoneen Yölinja (Espoo, Kouvola, Kuopio, Seinäjoki ja Vantaa Airport), joka tarjoaa huolto- ja korjauspalveluja ympäri vuorokauden. Voit esimerkiksi tuoda ajoneuvon päivän päätteeksi huoltoon ja noutaa sen huollettuna seuraavana aamuna.

Lue lisää
Tarjoamme kaikki palvelut avaimet käteen periaatteella: rahoitus, lisävarustelut, huollot ja jälleenmyynti samalta kumppaniverkostolta.

Kumppanisi hyötyajoneuvojen leasing-ratkaisuissa

Leasingsopimuksesta apua budjetointiin

Niin kevyiden kuin raskaampienkin tuotantoautojen ja yrityksen muidenkin autojen hankinta leasingsopimuksella on järkevää. Leasing auttaa budjetoinnissa ja samalla vapautuu pääomaa sekä resursseja muuhun ydinliiketoimintaan. Leasing keventää tasetta ja vapauttaa henkilökunnalta aikaa. Leasingin tavoitteena on leikata yrityksen autoiluun suunnattuja kokonaiskustannuksia, kun ajoneuvon koko elinkaaren kustannukset ovat jo hankintavaiheessa tiedossa.

Niin kevyiden kuin raskaampienkin tuotantoautojen ja yrityksen muidenkin autojen hankinta leasingsopimuksella on järkevää. Leasing auttaa budjetoinnissa ja samalla vapautuu pääomaa sekä resursseja muuhun ydinliiketoimintaan. Leasing keventää tasetta ja vapauttaa henkilökunnalta aikaa.

Leasingin tavoitteena on leikata yrityksen autoiluun suunnattuja kokonaiskustannuksia, kun ajoneuvon koko elinkaaren kustannukset ovat jo hankintavaiheessa tiedossa.

Räätälöidyt ratkaisut

Yritysten tarpeet ovat yksilöllisiä. Olemmekin rakentaneet kattavan palveluvalikoiman auttamaan asiakkaita ajoneuvotarpeiden kanssa. Voimme auttaa asiakkaita autokannanhallinnassa ja kustannustehokkuudessa niin kevyiden kuin raskaampienkin tuotantoautojen rahoituspohjasta riippumatta. Myyjäverkostomme palvelee teitä sijannista riippumatta ja Raskoneen maankattava huoltoverkosto tukee palveluillaan asiakkaan ylläpitotarpeiden kanssa.

Yritysten tarpeet ovat yksilöllisiä. Olemmekin rakentaneet kattavan palveluvalikoiman auttamaan asiakkaita ajoneuvotarpeiden kanssa. Voimme auttaa asiakkaita autokannanhallinnassa ja kustannustehokkuudessa niin kevyiden kuin raskaampienkin tuotantoautojen rahoituspohjasta riippumatta. Myyjäverkostomme palvelee teitä sijannista riippumatta ja Raskoneen maankattava huoltoverkosto tukee palveluillaan asiakkaan ylläpitotarpeiden kanssa.